Ο καιρός στο Δήμο

*

Νεφοσκεπής

20 °C

Monday, 22 Οκτώβριος 2018

Στήριξη/παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας από την "Βοήθεια στο Σπίτι"

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                            Αστακός, 30/6/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τηλ. 2646041482

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το 2010 διακόπηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που υλοποιούνταν στην πρώην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας, εξαιτίας των κακών χειρισμών της τότε Δημοτικής Αρχής.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη καθώς και τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, με την υποστήριξη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής αποφάσισε την στήριξη/παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας.

Καταρτώντας πρόγραμμα επισκέψεων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αλυζίας και συγκεκριμένα στην Κανδήλα, στο Μύτικα, στο Αρχοντοχώρι, στο Βάρνακα και στην Παναγούλα, για πρώτη φορά την Πέμπτη 29-06-2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα της Κανδήλας. Η βοήθεια του Προέδρου του τοπικού διαμερίσματος κ. Κράββαρη Σπύρου ήταν πολύτιμη καθώς συνόδευσε το προσωπικό μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλα Κων/νο σε οικίες υπερήλικων ατόμων, που έχουν την ανάγκη στήριξης από το εν λόγω πρόγραμμα.

Αιτήσεις για στήριξη και παροχή βοήθειας στους υπερήλικες μπορούν να υποβληθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου πάνω από τον παιδικό σταθμό του Αστακού κατά τις πρωινές ώρες ή ηλεκτρονικά στο

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 26460-41482. Υπεύθυνη του Προγράμματος κα Νικολοπούλου Ειρήνη.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δήμος Ξηρομέρου Copyright © 2018 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Refer Web Agency